חפש

אטריות אודון בטריאקי, ירקות ונקניקים טבעוניים - רעיון למתכון

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

אטריות אודון מוקפצות ברוטב טריאקי, עם פטריות שמפיניון, קישואים, בצל, פלפלים בצבעים. בתפקיד הפאנצ' ה"בשרי": שאריות של 3 נקניקים טבעוניים שהכנתי כמה ימים קודם: פפרוני, סלמי, מרגז. (עבור מתכון מפורט להכנת הנקניקים, לחצו כאן)



האלתור הזה הוא כל-כך יאממי של עניין... הספייסיות של הנקניקים אל מול המתיקות של הטריאקי, החלקלקות של האודון אל מול הבשרניות של פרוסות הנקניקים, פטריות, קישואים, פלפלים בצבעים, בצל, שגעת וטרפת של טעמים ומרקמים והכל מבלי לפגוע בבעלי חיים חסרי ישע.

יודעים מה? אולי אדייק: היצור היחידי שעלול להיפגע כאן הוא מי שגר איתכם, שדי בטוח שלא תשאירו לו כלום בגלל שתפרקו לבד את הסיר. נו נו נו, זה לא בסדר! הרי בכל זאת, גם לחלק מבני האדם יש רגשות...

תגובות: