חפש

חזה בגריל טבעוני ופורטובלו בחלה

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

איזו חלונת משוגעת הרמתי כאן, ג'יזס, מוזס, מוחמד, בודהה ובוב דילן. הנה הצעה לכריך נדיר:



מה יש כאן?

חלה אישית קטנטונת, טרייה, רכה בפנים כמו ענן (לפתח-תקוואים בקהל אוכל להמליץ על המאפייה של מירון הנשמה, בשוק העירוני):




חצויה לאורכה:



מנה נדיבה של איולי שום לימון טבעוני, כאן אני עם של עללחם המעולים:




קונפטי חסה טריה:




חזה בגריל טבעוני, כאן אני עם של טבעול, צרוב יפה על מחבת:



עגבניות מיובשות שרויות בשמן, קצוצות:




פרוסות פלפל צ'ילי אדום טרי:




פטריית פורטובלו מטוגנת בשלמותה עם שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס מעושן ואז נפרסת עבה על כל הערמה:




כוסברה טרייה:




החצי העליון של החלה סוגר מלמעלה, לא לפני שהוא נמרח בנדיבות בשכבת חרדל.



כל ביס, שיאלל'ה, כל ביס, יא בלולו ובניו בע"מ...

תגובות: