חפש

סמבולאווח עם צ'וריסוס ופטריות

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

איי קרמבה, איזו מנה חיברתי כאן היום!

יש לי כאן עבורכם ביצוע קליל ולגמרי מטריף של סמבולאווח (יעני סמבוסק ממלאווח, זרמו איתי רגע), זה דקות ספורות של הכנה ואתם מחזיקים ביד מנה של אוכל רחוב שלא קיימת בשום רחוב והיא מטמטמת ת'בלוטות של הטעם...



מה יש כאן בעצם:

מלאווח מהמקפיא, מופשר קלות על צלחת (אישית - שנים ארוכות שאני אוהב את זה של "ציפור השרון")




2 נקניקיות צ'וריסוס טבעוניות חרוכות על המחבת עם טיפה שמן זית, כאן אני עם של וונדרס:





ערמת רצועות בצל סגול ופלחי פטריות פורטובלו טריות, שהוקפצו גם כן מבעוד מועד על מחבת בנפרד, עם שמן זית ותערובת תבלינים בטעם נאצ'ו צ'יז (או תערובת אחרת שזמינה לכם או אהובה עליכם)







סגירת הבצק והידוק הקצוות עם האצבעות, כדי לוודא יצירת סמבוסק מהמלאווח:




טיגון הסמבולאווח הסגור על מחבת, עד להשחמה יפה:




וואי, איזה סמבולאווח מחבק ומנחם זה היה, יא ראבי...

תגובות: