חפש

לחוח בורגר

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

היום זו היתה מנה כל-כך פסיכית שגלגלתי כאן, יא ראבי... מוכנים לזה?




לחוח מושלם, טרי וחם, של שישי בבוקר, שהבאתי מ"הסאלוף" של ליאור בפתח-תקווה (בכל עיר שמכבדת את עצמה תהיה המאפייה התימנית עם הלחוחים הטריים) וכשאני אומר טרי אני מתכוון חם ישר מהמחבת:




מנה נדיבה של איולי שום טבעוני של עללחם המעולים:




פס אנכי של סחוג ירוק משגע שאני מכין לפי המתכון של אמא שושנה, כפר'עליה, אם בא לכם מתכון מפורט ומטריף חושים - לחצו כאן!




פיסות חסה עגולה טרייה:




בורגר ניו-יורק טעים כל-כך של טבע דלי האהובים, סגור על מחבת וחתוך לשלושה חלקים, לטובת פיזור מיטבי לאורך המנה:




רצועות בצל סגול ופלחי פטריית פורטובלו טרייה שהוקפצו עם שמן זית, פלפל שחור גרוס מעושן ומלח גרוס:




גלגול של הדבר המטורף הזה, הגשה לצד סיידר תפוחים מטריף וקר, 6%:



כל ביס, וואי, כל ביס כאן הביא אותי להישען לאחור, לעצום עיניים, לחייך, על חבילת האושר המגולגלת הזאת.

תגובות: