חפש

פטריותיזם בלחוח

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

צ'מעו, הדבר הזה, שיאלל'ה, זה צרחות!



מה יש כאן:

לחוח מטריף של שישי, טרי וחם, היישר מהמחבת של ליאור מ"הסאלוף", פתח-תקווה (כמעט בכל עיר יש לפחות מאפייה תימנית אחת שתסדר אתכם)




עלי רוקולה טריים, או רוקט, מה שבא לכם:




על מחבת אחת פטריות יער חתוכות לרצועות ופטריית פורטובלו לפלחים, מוקפצות עם שמן זית, פלחי בצל לבן ותערובת תבלינים מבוססת שום:




על מחבת שניה זו פטריית מלך היער, פרוסה דק לאורכה ומטוגנת עם שמן זית ותערובת תבלינים בטעם בייקון מעושן:




נגיעה של ספייסי מיונז סרירצ'ה טבעוני מעל הכל:




גלגול:




אמאל'ה! בין הביסים של התענוג הזה היתה גם בירת IPA של שפירא המעולים. מנה מטריפה, סחרחורת של טעמים ומרקמים, ג'וסי, בשרני, ריחני, מענג, באמת אושר בכל ביס.


 

תגובות: