חפש

בגט פורטובלו

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

כמה פשוט לארגן גן עדן אל תוך כריך:
בגט טרי מהמאפייה >> עם קראסט מושלם שהאוזן שומעת בביס ותוך רך כמו ענן אכפת לי >> שכבה נדיבה של חרדל >> קונפטי חסה טריה >> רצועות פלפלים אדומים מתוקים קלויים ומוחמצים >> פלחי פטריות פורטובלו ובצל לבן חרוכים על מחבת עם שמן זית, מיקס עשבי תיבול, אבקת שום, פלפל שחור גרוס מעושן וזרעי קימל >> ספייסי מיונז סרירצ'ה טבעוני מעל הכל >> בירה IPA קרה של שפירא בין הביסים >> איי קרמבה, מה שהתרחש כאן הרגע...

תגובות: