חפש

דאבל צ'יזבורגר ונקניק

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

הייתי קצת רעב, אז הרצתי כאן משהו צנוע לאיזה צהריים, רעיון למנת בורגר שלא מגישים במסעדות. הנה, מלמטה ללמעלה. כמובן שבמקום המותגים שאני מציין כאן שהיו לי בדיוק במקפיא, שימו מה שאתם אוהבים:

לחמנייה טרייה פתוחה >> מריחה של ספייסי מיונז ורוטב שום >> קונפטי חסה >> מיקס עלי בייבי >>טבעות בצל סגול >> חצאי עגבניות שרי >> בורגר סנסשיונל צרוב על המחבת >> רוטב ברביקיו >> בורגר פטריות, עדשים וקינואה של זוגלו'ס צרוב על המחבת >> סגירת הבורגר של זוגלו'ס בתנור עם מוצרלה מגורדת של משומשו >> פרוסות נקניק סייטן תוצרת בית שנסגרו על המחבת עם תערובת תבלינים בטעם בייקון (שימו איזה נקניק פרוס שמתחשק לכם, אם בא לכם רעיונות, יש את מגוון הנקניקים שאני מוכר דרך איטס ויגן שלי, לצפייה במגוון הנקניקים באתר - לחצו כאן.) >> סגירה עם החלק העליון של הלחמניה, צרוב על המחבת ומרוח בחרדל.



הביס הזה, יא ראבי, הביס הזה, אתה נכנס לסרטים, על שאתה אוכל מנה טבעונית, אבל עם נקיפות מצפון מרוב שחיתות...

אבל אתה בסוף יודע ונרגע, זו מצווה של חטא, עונג של עניין.

תגובות: