חפש

בייגל עם גוואקמולי ונקניק טבעוני

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

נקניקים ואבוקדו הוא שילוב שראוי לדבר עליו קצת יותר, במיוחד אם יש לכם נקניק פיקנטי/חריף בהישג יד. האבוקדו נהנה לכבות את השריפות שהנקניק יודע להצית ויחד הם הולכים מכות על תשומת הלב שלך, מה שהופך את העניין לטעים ביותר. לארוז את מערכת היחסית הסוערת הזו אל כריך בייגל זה כבר וואו של דבר מושחת וטעים.



הנה משהו שהכנתי כאן וממש עפתי:
בייגל טרי פתוח >> גוואקמולי טרי מאבוקדו, שום כתוש, מיץ לימון, טיפונת שמן זית, מלח >> חצאי עגבניות שרי >> טבעות בצל סגול >> שפע פרוסות נקניק טבעוני, רצוי פיקנטי (כאן אני עם אחד הנקניקים של איטס ויגן שלי, לצפייה במבחר הנקניקים - לחצו כאן) >> אפשר כבר לעצור כאן ולהרים פתוח אל הביס המטריף >> אפשר גם לסגור עם החצי השני של הבייגל, כשהוא מרוח במיונז טבעוני.

כל-כך יאממי של עניין, הבשרניות והחריפות של הנקניק אל מול קרמיות ועדינות האבוקדו, כשהבצל והעגבניות נותנים את ההצגה שלם גם כן. עונג של ממש!

תגובות: